Csatlakozz!

A Parkett Klubot egy kedves lányon keresztül ismertem meg. Ugyanarra a tánctanfolyamra jártunk, és sokat beszélt egy táncos-bulis mulatságról, amit a Házban rendeznek. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, és mondtam, hogy ha van lehetőség, mindenképpen csatlakoznék. Ezután meghívót kaptam az újonctoborzó estre, amit a kollégium földszinti nagytermében rendeztek meg. Egy csigavonal alakú labirintus vezetett a terembe, ahol egy mikulás-hangulatú összejövetel fogadott. - Itt meg kell jegyeznem, hogy akkor éppen szeptember hónapban jártunk. - Forralt borral és brownie sütivel fogadták az érdeklődőket, közben természetesen karácsonyi zene szólt. Meséltek erről-arról, hogy - újjászülető körként - nagy terveik vannak, és hogy ezek megvalósításához szükség van még pár körtagra. Így lettem néhány társammal együtt a rendezői gárda tagja. Szerencsére az elmúlt évben a saját szememmel láthattam, amint a korábban említett tervek megvalósulnak, és helyükbe újabbak és újabbak lépnek. :)

Szeretnél Te is közénk tartozni?Szeretnél Te is közénk tartozni?Szeretnél Te is közénk tartozni?Szeretnél Te is közénk tartozni?

Ha tetszett, amit olvastál rólunk vagy amit láttál a Parkett Klub bulikon és/vagy tanfolyamokon, és kedvet kaptál hozzá, hogy Te is tanfolyamot, bulit rendezz velünk, akkor jelentkezz újoncnak a Parkett Klubba, és indulj el az úton, hogy Te is teljes jogú Parkett Klub rendezővé válhass! Az sem akadály, ha nem a VIK-re vagy a BME-re jársz. ;)

Szeretetettel várunk!

- a Parkett Klub rendező csapata -

Jelentkezz újoncnak!

Hozzászólások