Rólunk - a Parkett Klubról

Koktélok a Parkett KlubbanBuli a Parkett Klubban

Ha társaságra vágysz vagy táncolni tanulnál, és közben jólesne pár hűsítő koktél, akkor a Parkett Klubban a helyed! Ha pedig szeretnél egy vidám, összetartó csapat tagja lenni, akkor csatlakozz a rendező gárdához!

Mi az a Parkett Klub?

Kéthetente megtelik a kollégium nagyterme a város tánckedvelő fiataljaival, és a hangfalakból salsa, rock & roll, boogie-woogie vagy modern társastáncok zenéi szólnak, esetleg éppen egy zenekar húzza a talpalávalót. Nagy a kínálat, így nálunk biztosan megtalálod a Hozzád illő táncstílust. A Parkett Klub bulikon általában tartunk egy ingyenes bemutató tánctanítást azoknak akik, még sosem táncoltak, vagy az adott stílust még nem táncolták. Ezek a tanítások azért vannak, hogy megismerkedhess a különböző táncokkal. A Parkett Klub egy olyan hely, ahová elhozhatod a kedvesedet vagy a barátaidat, megihattok egy finom koktélt, és együtt szórakozva tanulhattok meg táncolni.

tanitas3.jpg

A bulirendezés mellett tánctanfolyamokat is szervezünk a Schönherzben, melyeken heti rendszerességgel profi tánctanároktól tanulhatsz. Az itt tanultakat hasznosíthatod a Parkett Klub bulikon, a gólyabálon és majd az esküvődön is; és akkor is jól fog jönni, amikor a mérnöki értelmiség (leendő) tagjaként megjelensz olyan rendezvényeken, ahol jópontot ér, ha tudsz táncolni. Emellett ne felejtsük el, hogy a tanfolyamok remek lehetőséget adnak az ismerkedésre, és új barátságok szerzésére is. Az itt szerzett barátokkal az egyetem befejeztével is könnyen találkozhatsz táncos bulikban.

Parkett Klub rendezők

Kik vagyunk mi?

A rendező gárda kb. 10-15 főből áll, akik szabadidejükben, öntevékeny módon csapattá szerveződve végzik a Parkett Klub körüli teendőket. A tagok általában a BME villamosmérnök és mérnök-informatikus hallgatói, de ez nem feltétel. Más egyetemekről és karokról is szívesen fogadunk lelkes rendezőket.

Célunk a többi egyetemistának és a társastáncok kedvelőinek színes és igényes tánctanulási és szórakozási lehetőséget nyújtani, és ezzel minél több emberhez eljuttatni a tánc üzenetét.

Nincs táncos múltad vagy jelened? Mit szólnál a táncos jövőhöz? Gyere el valamelyik bulinkra, tánctanfolyamunkra vagy csatlakozz a rendezői csapathoz!

Szeretettel várunk!
- a Parkett Klub rendező csapata -

Hozzászólások