Táncos bulik

Buli a Parkett Klubban

Kéthetente megtelik a kollégium nagyterme a város tánckedvelő fiataljaival, és a hangfalakból salsa, rock & roll, boogie-woogie vagy modern társastáncok zenéi szólnak, esetleg éppen egy zenekar húzza élőben a talpalávalót. Nagy a kínálat, így nálunk biztosan megtalálod a Hozzád illő táncstílust és bulit.

Koktélozó vendégek a Parkett Klubban

Ha még nem táncoltál, akkor is jöhetsz

A Parkett bulik elején általában tartunk egy fél-háromnegyed órás ingyenes bemutató tánctanítást azoknak akik, még sosem táncoltak, vagy az adott stílust még nem táncolták. Ezek a tanítások azért vannak, hogy megismerkedhess a különböző táncokkal. Utána a buli alatt pedig belekóstolhatsz, hogy milyen egy igazi táncos buli hangulata, és megnézheted, hogy hová juthatsz el, ha beiratkozol egy tánctanfolyamra.

Koktélozó vendégek a Parkett KlubbanItalok a Parkett Klub pultján

Nem csak táncolni lehet

Hozd el a kedvesedet vagy a barátaidat is, üljetek le a pultnál vagy a galérián, és töltsétek el egy-két koktél mellett beszélgetve az estét, miközben élvezitek a latin, jampi vagy modern dallamokat.

 

Készítettünk két kisebb olvasnivalót, amit érdemes átnézned, ha buliba készülsz hozzánk:

Az alábbi naptárban láthatod az általunk szervezett bulik időpontjait. Felveheted őket a Google naptáradba, hogy időben eszedbe jussanak. Ha szeretnél még emlékeztetőt is könnyedén betudsz magadnak állítani hozzájuk.

  • Ha az összes bulit szeretnéd hozzáadni a naptáradhoz, akkor kattints a naptár alatt található +Google naptár gombra!
  • Ha csak egy alkalom érdekel, akkor kattints rá, és válaszd a másolás a saját naptárba lehetőséget!

Hozzászólások